Listat e shtëpive të mbyllura për shitje – Si mund t’ju bëjnë të pasur

Po kërkoni një shtëpi për të rregulluar dhe rishitur? Atëherë është koha që të regjistroheni në listat e shtëpive të mbyllura për shitje. Do të befasoheni nga grupi i gjerë i shtëpive të disponueshme për shitje me zbritje të mëdha.

Nuk ka nevojë të kaloni nëpër mënyrën shitet toke e lire postimi falas Durres tradicionale të blerjes së pronave. Me vetëm disa klikime në majë të gishtave tuaj, do të mësoni gjithçka që dëshironit të dini rreth blerjes së shtëpive të lira për mbyllje dhe për t’u bërë ekspert në tregun e investimit të sekuestros.

Përfitimet e përdorimit të një listimi të Foreclosure:

Ju nuk do të merrni asgjë përveç përfitimeve nëse përdorni listat e shtëpive të mbyllura për shitje për të gjetur një pronë për të blerë. Nuk ka dyshim se të gjitha pronat e bllokuara të përfshira në listë janë me çmim nën vlerën e tyre aktuale të tregut. Ju madje mund të gjeni një shtëpi të mbyllur me çmim 50 për qind nën vlerën e saj të drejtë të tregut.

Një listë e mirë e sekuestrimeve mbart të gjitha llojet e detyrimeve – ato që janë në fazën e para-përjashtimit, pronat që mund të ofroni në ankande ose ato që u janë kthyer bankave. Dhe ka apartamente të bllokuara, banesa, bungalot, shtëpi luksoze dhe madje edhe prona komerciale. Ju madje mund të zgjidhni të blini një pronë të bllokuar nga një agjenci qeveritare ose banka. Gjithëpërfshirja e një listimi të mirë është e tillë, saqë nuk do të mendoni të kontrolloni gazetat tuaja lokale ose të pyesni ndonjë agjent, sepse jeni i sigurt që të gjitha pronat kryesore të sekuestrosjes mbulohen nga lista të mira të pronave të konfiskuara për shitje.

Një përfitim tjetër që merrni kur përdorni listat e shtëpive të mbyllura për shitje është që të jeni ndër të parët që mësoni për foreclosure të reja. E shihni, numri i pronave që përjashtohen çdo ditë thjesht vazhdon të rritet.

Leave a comment

Your email address will not be published.